Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Guild Games 2018 [Canceled]

december 15 - december 16

Guild Games!

Dit jaar staan wij voor de eerste keer op Guild Games!

Guild Games heeft ons gevraagd of wij interesse hadden om op hun evenement te komen staan. Wie zijn wij als wij een leuke uitnodiging afslaan?! Natuurlijk willen wij op een leuk evenement staan!
Wij gunnen het deze jonge organisatietalenten en natuurlijk zullen wij proberen mee te helpen om het evenement zo gezellig mogelijk te maken met onze aanwezigheid. 😀

Guild Games is een vrij jong evenement die gegeven word in het Beursgebouw te Eindhoven. In 2017 is het eerste evenement gegeven en dat succesvol genoeg om er een 2e van te organiseren.
Maar dan nu …. 2 dagen! 🙂
Je kunt bij Guild Games terecht voor alles betreft gaming. Je kunt de nieuwste Triple-A games spelen, de beste (Indie) developers en aanstormend talent showcasen hun games, je kunt je hart ophalen in onze merchandise area en vergeet de cosplay niet! Hieronder een korte opsomming van wat er allemaal te beleven is.

Gaming
Probeer tijdens GuildGames de nieuwste games uit. Test je skills en bewijs jezelf tijdens de competities of game lekker casual met je vrienden.

Cosplay
Show jouw cosplay of geniet van onze special guests. Doe mee aan de cosplaywedstrijd, workshops en panels of loop mee op de catwalk tijdens de show.

Indie
Speel de nieuwste indie games of works in progress. Ervaar indie en geef je feedback tijdens de expo.

Merchandise
Vind de tofste shirts, merch, comics, artwork, games en accessoires op de marketplace.

 

Tot Guild Games!
Skål!

Gegevens

Begin:
december 15
Einde:
december 16
Website:
http://www.guildgames.nl/

Organisator

Guild Games
Website:
https://guildgames.nl/

Locatie

Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
Eindhoven, Noord-Brabant 5611 ZZ Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.beursgebouw.nl/agenda/guildgames/