Heathen Mead

We vertellen je graag meer over ons bedrijf!
Heathen Mead staat onder leiding van Björn, geassisteerd door Elvira  en is al sinds 2015 actief bezig mede op de Nederlandse markt te brengen.
Wij bij Heathen Mead zijn gek op deze drank, maar we merkten dat het slecht verkrijgbaar is in Nederland. Als het al verkrijgbaar is, is het duur en/of de bezorging en service zijn erg slecht. Daar wilden wij verandering in brengen. Onze missie? Iedereen kennis laten maken met deze heerlijke heidense drank door het beter verkrijgbaar te maken. Ook voor jou!
Wij bij Heathen Mead beloven plechtig met veel zorg, plezier, passie en toewijding jullie bestellingen te verzorgen en hopen jullie allemaal eens te mogen ontmoeten op een van de evenementen waar wij met onze Mede aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor ons?
Altijd de beste kwaliteit, voor de laagste prijs
Veilige verzending
100% veilig en snel
Service! Alles voor een lach. Wij doen alles voor jou, een tevreden klant!

De lekkerste mede tegen de beste prijs!

Skal!

Wie zijn wij

bg_image

Björn Rüb
Eigenaar/ondernemer/voorraadbeheer/financiën/klantcontact

Björn is de eigenaar van Heathen Mead. Ondernemer in hart en nieren met een voorliefde voor mede, heel veel leuke, creatieve ideeën en tevens degene die de Heathen Mead schatkist in bewaring heeft..
Gelukkig gaat die schatkist wel regelmatig open zodat we onze voorraad kunnen aanvullen met nog meer lekkers om jullie te kunnen aanbieden.
Als je iets hebt besteld, dan is de kans heel groot dat deze is ingepakt door Björn.
Heathen Mead wordt mede mogelijk gemaakt door deze enthousiaste Viking.

 

bg_image

Elvira Bakker
lieftallige assistente/social media/klantcontact/administratie

Elvira is de lieftallige en veelzijdige assistent van Björn. Elvira is vooral de creatieve Social Media Goeroe van Heathen Mead en zorgt ervoor dat jullie allemaal op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten rondom Heathen Mead. Daarnaast is zij degene die ook zorgt dat er mooie productfoto’s te zien zijn in de webshop en dat er leuke, gepaste productomschrijvingen bij staan.
Samen met Björn is zij op de vele evenementen een goedlachse, drijvende kracht achter de stand.
Tenslotte staat achter iedere leider een sterke vrouw!

 

Waarom Heathen Mead

Odin approves mede stempel

Duurzame stevige verpakking voor onze mede

secured en veilig mede kopen

Tevreden mede kopen

Bewaren

Bewaren