Heathen Mead is een klein bedrijfje opgezet door twee broers; Marco en Kevin Koopman. Zij kwamen op het idee om mede te verkopen omdat het bijna nergens verkrijgbaar is. Daarnaast wordt mede vaak ook voor een te hoge prijs verkocht.
Omdat Marco en Kevin zelf enorm veel van mede en medebier houden wilden zij hier verandering in brengen.

Heathen Mead is opgericht in 2015 met het idee om mensen kennis te laten maken met deze overheerlijke heidense drank. Daarnaast wilden zij er ook voor zorgen dat mede wat makkelijker te verkrijgen is.

In oktober 2017 is Heathen Mead door Marco en Kevin overgedragen aan Björn en Elvira zodat Marco en Kevin hun aandacht op andere zaken kunnen richten. Gelukkig houden zij ook heel veel van mede en medebier, dus de liefde voor mede blijft behouden. Björn en Elvira beloven plechtig dat zij met net zoveel zorg, plezier, passie en toewijding jullie bestellingen zullen verzorgen en zij hopen jullie eens te ontmoeten op een van de evenementen waar zij met Heathen Mead staan.

Skal!

Wie zijn wij

bg_image

Björn Rüb
Eigenaar/ondernemer/voorraadbeheer/financiën/klantcontact

Björn is de eigenaar van Heathen Mead. Ondernemer in hart en nieren met heel veel ideeën en degene die op de schatkist zit.
Gelukkig gaat die schatkist wel af en toe open zodat we onze voorraad kunnen aanvullen met nog meer lekkers.
Alle overige financiële dingen als facturen gaan ook door Björns handen.

 

bg_image

Elvira Bakker
lieftallige assistente/social media/klantcontact/administratie

Als je bij ons besteld is de kans groot dat jouw pakket door Elvira is ingepakt.
Daarnaast is zij degene die de social media bijhoud, omdat Björn daar niet zoveel tijd voor heeft. Tenslotte staat achter iedere leider een sterke vrouw!

 

Waarom Heathen Mead

Odin approves mede stempel

Duurzame stevige verpakking voor onze mede

secured en veilig mede kopen

Tevreden mede kopen

Bewaren

Bewaren