Zakelijk

Een van de missies van Heathen Mead is om mede toegankelijker te maken in Nederland.
Wij houden van deze heerlijke drank en dit willen wij natuurlijk niet allen voor ons zelf houden!

In andere landen zoals Amerika, Duitsland, Engeland en Tsjechie maakt mede een echte opkomst. Vooral in Amerika schieten de mede brouwerijen (Meaderies) uit de grond als paddenstoelen. Nederland is een land wat natuurlijk niet achter wilt lopen als het gaat om lekkere dranken, daarom hebben wij Heathen Mead gemaakt!

Ook in Nederland is mede een steeds populairder wordende drank. Mede wordt vooral gedronken op festivals zoals Elfia, Castlefest en Keltfest. Naast deze festivals is het moeilijk om aan deze drank te komen.

Interesse om een van onze mede’s in uw winkel te verkopen? Wij zijn meer dan blij om dat mogelijk te maken. Wij maken voor elke klant een passende oplossing, groot of klein!

Waarom zaken doen met Heathen Mead

Omdat wij niet alleen de lekkerste mede verkopen maar daarnaast ook nog eens waarde hechten aan iets waar de vikingen ook al van hielden namelijk: duidelijkheid. Voor mede verkopers zijn wij erg helder en zorgen wij er ook voor dat alles helder voor u is! Zo willen wij er ook voor zorgen dat u weet wat u verkoopt. Dit doen wij door gewoon bij u langs te komen (op afspraak) om onze heerlijke producten te proeven. Op deze manier weet u ook meteen wat de klant te drinken krijgt. U hoeft zich geen zorgen te maken bij Heathen Mead wij regelen de lekkerste mede voor de beste prijs!
Odin approves mede stempel

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u al verkocht en wilt u zelf mede gaan verkopen?
Neem dan contact met ons op via dit formulier. Wij zullen u binnen 2 dagen een bericht terug sturen.